El Cirvianum presenta un musical amb 75 cançons en 75 minuts

“Lo tuyo y lo mío” és un dels espectacles revelació de la temporada

Karen Gutiérrez i Manuel Ramos, els actors del musical
Karen Gutiérrez i Manuel Ramos, els actors del musical
Redacció Osona.com
30 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 9:22h

Una parella que parla amb cançons. Aquesta és la gran novetat de “Lo tuyo y lo mío”, l’espectacle teatral-musical que es podrà veure a l’escenari del Teatre Cirvianum de Torelló, aquest diumenge, 2 de novembre, a les 6 de la tarda. Es tracta d’un dels espectacles revelació de la temporada per la seva original proposta i per la bona feina dels actors.

“Lo tuyo y lo mío” és una divertida comèdia que utilitza com a únic diàleg una colla de grans èxits des dels anys 60 fins l’actualitat. En total són 75 cançons en 75 minuts, a través de les quals els actors parlen, discuteixen i es comuniquen. Interpreten temes entre el més sublim i el més patètic de la història musical, tot és bo per confegir i enllaçar els diàlegs de l‘obra: des de Rocío Jurado, Raphael o Ana Belén fins a Karina, Marisol i Mocedades, passant per Mecano, Danza Invisible o Presuntos Implicados, per acabar amb Chenoa i Shakira. Fins i tot s’atreveixen amb Fangoria o Delafé y las flores azules.

“Lo tuyo y lo mío” és un espectacle que provoca emoció i rialles a parts iguals. La direcció musical és a càrrec de Dídac Flores Rovira; la direcció, de Joan M. Segura i Bernadas; mentre que els intèrprets són Karen Gutiérrez, Manuel Ramos i Andreu Cañadell (músic).
 

Més informació i compra d’entrades


Arxivat a