Manlleu presenta una cartera amb més de 170 serveis

El consistori millora el seu web municipal i ofereix informació més detallada al ciutadà

Elvira Vilardell
29 d'octubre del 2014
Actualitzat el 02 de novembre a les 19:48h
Presentació del nou catàleg web de serveis públics
Presentació del nou catàleg web de serveis públics | Adrià Costa

Maria Josep Palomar i Maria Carme Noguer, aquest dimarts durant la presentació. Foto: Adrià Costa


L'Ajuntament de Manlleu va presentar ahir, 28 d'octubre, una cartera amb un total de 178 serveis i activitats públiques amb fitxes detallades de cada un d'ells que a més, s'han inclòs al web del consistori. Amb aquestes i altres accions la institució vol avançar cap a una millor gestió interna, transparència i bon govern.

Pel que fa a la millora de la gestió interna la casa de la vila està treballant per incrementar l'eficiència en el treball a través d'un sistema d'anàlisi de la informació. Gràcies a les dades obtingudes amb aquest mètode es pot examinar el funcionament dels serveis municipals i prendre les decisions pertinents per intentar millorar-lo.

Les actuacions destinades a la transparència i el bon govern s'han concretat sobretot en la renovació del web de l'Ajuntament. A través d'aquest nou disseny el ciutadà pot cercar la informació de manera més intuïtiva, així com disposar de més dades sobre els diversos serveis que ofereix el municipi.

Per exemple si un manlleuenc vol informació sobre l'abastament domiciliari d’aigua potable, el web li permetrà trobar-la i consultar dades com el document original emès per l'empresa concessionària SOREA de la qualitat de l’aigua de cadascun dels punts de distribució de Manlleu, entre altres.
 

Maria Josep Palomar i Maria Carme Noguer, aquest dimarts a la presentació del nou catàleg web de serveis públics. Foto: Adrià Costa

Arxivat a