El derbi d'hoquei patins Voltregà-Vic també es vesteix de color groc

Els vigatans aconsegueixen una treballada victòria a domicili, per un ajustat 1-2

Redacció Osona.com
29 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 21:11h
Sortida dels jugadors del CP Voltregà amb la samarreta groga
Sortida dels jugadors del CP Voltregà amb la samarreta groga | Josep M. Montaner

Derbi Voltregà - Vic. Foto: Josep Maria Montaner

Tot i les amenaces del govern espanyol, la campanya “Ara és l’hora”, organitzada per l'ANC i Òmnium Cultural, s’estén com una taca d’oli per la comarca d’Osona. El cap de setmana jaes van portar a terme iniciatives espectaculars, amb la pintada de color groc del Roc 34 de Vic i la penjada d’unes teles monumentals, també grogues, al cim de Cabrera. Ara, la proposta ha arribat a l’esport.

La cita era ahir el vespre, al pavelló Victoriano Oliveras de la Riva, a Sant Hipòlit de Voltregà, on es va disputar el derbi osonenc de l’OK Lliga d’hoquei patins, entre l’equip local i el CP Vic. En mig d’un ambient de gala, amb un pavelló ple de gom a gom, els dos equips van saltar a la pista vestits amb samarreta groga, per tal de donar suport al dret a decidir. Els espectadors també van fer un mosaic de color groc, amb unes paperetes que van trobar als seus seients. La festa es va acabar d’amanir amb algunes pancartes.

Pel que fa al matx, victòria en l’últim instant dels vigatans, que es van imposar per un ajustat 1-2. L'equip visitant va obrir el marcador ben d'hora, al minut 3, mitjançant una acció de Cristian. A partir d'aquí, molta intensitat i ocasions a banda i banda. Pel Voltregà, cal destacar una bola al pal d'Albert Grau, i una falta directa errada per Àlex Rodríguez al límit del descans.

Al segon temps, el Voltregà va sortir decidit a anotar el gol de l'empat, que va arribar al minut 13. Vargas va anotar després d'una brillant jugada d'Armengol darrere de la porteria. Amb tots dos equips carregats de faltes, el Vic va aconseguir que xiuléssin la 15a dels blanc-i-blaus, i Ferran Font va transformar la falta directa a dos minuts pel final. En aquests darrers instants, amb un Vic també amb 14 faltes, el Voltregà no va poder generar cap més ocasió de gol.

Sortida dels jugadors del CP Voltregà amb la samarreta groga d'Ara és l'hora. Foto: Josep Maria Montaner