Literatura i castanyes al Correllengua de Santa Eulàlia de Riuprimer

La lectura del manifest anirà a càrrec de l'actriu Sílvia Bel

Redacció Osona.com
29 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 10:19h
El Correllengua i la castanyada arriben plegats a Santa Eulàlia de Riuprimer aquest diumenge, 2 de novembre. La localitat podrà gaudir de diverses activitats carregades d'història i literatura.

La jornada s'iniciarà amb el concurs de lletrejar paraules Picalletres, que es farà a la Casa de la Cultura i en el qual podrà participar-hi tot aquell qui vulgui -està obert a totes les edats-. Més tard, els adeptes de les poesia podran gaudir d'aquest art amb la lectura de diversos escrits de l'autora Maria Mercè Marçal.

A un quart de vuit del vespre es llegirà el manifest del Correllengua que anirà a càrrec de l'actriu Sílvia Bel, qui serà també una de les protagonistes de la lectura històrica-musical sobre el Tricentenari que es farà a continuació.

Aquest espectacle, on l'actriu hi posarà la veu i el músic Carles Beltran la melodia, està basat en la novel·la "Victus" d'Albert Sànchez Piñol. Durant l'actuació es narraran no només fragments d'aquest llibre sinó també de les memòries de Francesc de Castellví, considerat el millor cronista de la Guerra de Successió. L'entrada serà gratuïta i durant la vetllada hi haurà servei de bar i castanyes pels assistents.

La jornada l'organitza l'Ajuntament de la localitat, juntament amb el punt jove El Cucut amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i la Comissió Osona 2014.
 

Més informació