La Coral del Remei de Vic celebra els 25 anys a l'Atlàntida

Concert homenatge en el que també hi participen la Coral Canigó i l’Orfeó Vigatà

Discurs de l'alcalde de Vic, Josep M. Vila d'Abadal.
Discurs de l'alcalde de Vic, Josep M. Vila d'Abadal. | Ajuntament de Vic
Redacció Osona.com
27 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 16:17h

La Sala Joaquim Maideu de l’Atlàntida de Vic va acollir aquest diumenge, 26 d’octubre, la celebració del 25è aniversari de la Coral del Remei. L’acte va comptar amb l’actuació de la Coral Canigó, l’Orfeó Vigatà i de la mateixa Coral del Remei, culminant amb l’actuació conjunta de les tres corals vigatanes. En la cerimònia, Antoni Mas, president de l'entitat, va atorgar diverses distincions a alguns membres i persones vinculades a la Coral del Remei.
 
L’alcalde de Vic, Josep M. Vila d’Abadal; la  regidora d’Educació, Comerç i Turisme, Anna Erra; el regidor d’Economia, Serveis i Urbanisme, Toni Serrat; i el regidor de Benestar i Família, Xavier  Farrés, van ser present a l’acte.

Durant els parlaments, l’alcalde de Vic va felicitar l’entitat pels 25 anys i els va encoratjar a continuar amb la seva tasca. Vila d’Abadal també va fer referència als valors de la música, ja que aquesta “uneix persones, no té fronteres i cohesiona”. Finalment, l’alcalde va fer una crida a la participació del 9-N, i va emfatitzar que la ciutat de Vic lidera el projecte nacional.

L’acte va concloure amb un petit refrigeri per als assistents.
Arxivat a