Roben dues botigues de Manlleu i s'estavellen a la C-17 en la fugida

Detinguts quatre homes implicats en els robatoris de dos establiments de telefonia mòbil a l’avinguda Roma | Els arrestats s’han resistit i han ferit quatre mossos

Redacció Osona.com
23 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 18:36h
Un agent dels Mossos inspeccionant un dels comerços
Un agent dels Mossos inspeccionant un dels comerços | Jesús Serrat

Un agent dels Mossos d'Esquadra inspeccionant la botiga de Movistar de l'avinguda de Roma de Manlleu. Foto: Jesús Serrat


Els Mossos d'Esquadra de la comissaria d’Osona, amb la col·laboració dels agents de la comissaria de Granollers, han detingut aquest matí tres homes, d’edats compreses entre els 21 i els 31 anys, i un menor d’edat, veïns de Barcelona i de Sant Adrià del Besòs (Barcelonès), quan intentaven fugir en dos vehicles sostrets després de robar en dues botigues de telefonia mòbil de Manlleu, en concret, a les de Vodafone i Movistar de l’avinguda Roma.
 
Al voltant de les quatre de la matinada, els mossos han rebut l’avís que un grup d’homes havien robat en dues botigues de telefonia mòbil de Manlleu. Els lladres havien rebentat la persiana de l’establiment de Movistar i havien fet un forat al vidre al de Vodafone. Tot seguit, havien fugit en dos vehicles a gran velocitat per la C-17 sentit sud, cap a Barcelona. Els mossos han iniciat immediatament un dispositiu per tal de localitzar-los.
 
En la fugida, el conductor d’un dels vehicles ha perdut el control i s’ha estavellat a l’alçada del punt quilòmetric 41 de la via. Aleshores els ocupants han fugit muntanya amunt per intentar amagar-se. Els agents han localitzat aquest vehicle i des d’aquest indret han iniciat la recerca. El dispositiu policial ha estat reforçat amb mitjans aeris.
 

Estat en el que ha quedat un dels vehicles dels fugitius. Foto: Mossos d'Esquadra


A les 8:36 hores del matí s’han detingut dos dels homes que caminaven pel lateral de la C-17. Ha estat a les 09:13 hores quan els agents han localitzat una tercera persona prop d’on s’han produït les primeres detencions i, finalment, a les 10:22 hores, s’ha detingut una quarta persona que se l’ha localitzat a l’estació de tren de Sant Martí de Centelles.
 
Durant les detencions quatre agents han resultat ferits lleus, ja que els detinguts s’han resistit activament a l’actuació policial. Els arrestats, que sumen més de  23 antecedents per fets similars, passaran a disposició judicial durant les properes hores .
 
La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.
 

La porta de la botiga de Vodafone després del robatori d'aquesta matinada. Foto: Jesús Serrat
 

Arxivat a