«El convidat» d'Albert Om rep un dels Premis Nacionals de Comunicació

El programa de TV3 encara la seva cinquena temporada com a líder d’audiència

Francesc Homs lliura el guardó a Albert Om.
Francesc Homs lliura el guardó a Albert Om. | Generalitat de Catalunya
Redacció Osona.com
23 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 9:03h
Entre els guardonats hi havia el programa “El convidat” de TV3, presentat pel taradellenc Albert Om, pel seu format innovador amb què ha triomfat temporada rere temporada, sent líder a Catalunya. Aquest espai, amb una audiència de 700.000 espectadors i una mitjana 22,3% de “share”, afronta la 5a temporada a TV3 amb 13 noves visites a 13 grans personatges, com un dels programes de més èxit dels últims anys a la televisió pública catalana. El guardó l'ha rebut el mateix Albert Om.

Els premis també han distingit els Serveis Informatius de Catalunya Ràdio, en la categoria de ràdio; Timeout.cat, en la categoria de mitjà d’arrel digital; el periodista Marc Marginedas, en la categoria de premsa; Enric Pujadas, en la categoria de publicitat; i les ràdios i televisions de proximitat aplegades a la Xarxa, en la categoria de comunicació de proximitat. A més, han atorgat una Menció d’Honor a títol pòstum a la periodista Tatiana Sisquella

Els Premis Nacionals de Comunicació van ser creats l'any 1999 amb motiu dels 75 anys del naixement de la primera emissió regular de ràdio a Catalunya. L'objectiu dels guardons és reconèixer les aportacions més rellevants en el camp de la comunicació a Catalunya, tant si han estat realitzades per professionals com per qualsevol entitat pública o privada.

El jurat estava format pel president del Consell Audiovisual de Catalunya, Roger Loppacher; la cap de Premsa i Comunicació de la Diputació de Barcelona, Mònica Fulquet; el degà del Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya, Ton del Pozo; l’exdegà del Col·legi de Periodistes de Catalunya Josep Maria Martí; la membre del  Comitè Executiu de la Federació d’Associacions d’Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals en Català, Helena Solà; i el professor de la Facultat de Comunicació Blanquerna de la URL Josep Lluís Micó.
 

Més informació dels Premis de Comunicació

Arxivat a