El monologuista Dani Pérez porta el seu humor al Teatre Cirvianum

La programació també compta amb l'espectacle musical “Carles Cases diu Llach”

Redacció
22 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 10:04h

El monologuista Dani Pérez. Foto: Teatre Cirvianum


El Teatre Cirvianum de Torelló ofereix aquest divendres, 24 d'octubre, l'actuació del monologuista Dani Pérez, guanyador del conegut certamen "El Club de la Comedia".

L'humorista arriba al municipi osonenc per presentar el seu espectacle "Siempre, Dani Pérez" - a les 9 de la nit-, amb el que compleix la majoria d'edat d'alt dels escenaris. I és que ja fa 18 anys que aquest actor va començar la seva trajectòria com a monologuista.

Dissabte, 25 d'octubre, el cartell del teatre es torna musical de la mà de l'espectacle “Carles Cases diu Llach” amb l’Orquestra de Cambra Terrassa 48. L'actuació, que començarà a les 9 de la nit, està basada en els concerts simfònics que va fer Llach al llarg de la seva carrera –sobretot als anys vuitanta- amb orquestracions de Carles Cases, que aleshores era el director musical del cantant de Verges.

El repertori inclourà cançons com "Que tinguem sort", "Laura", "Tinc un clavell per tu", "Viatge a Ítaca" i "País petit", entre altres. A més, l'acompanyament de l'orquestra Terrassa 48, dirigida per Quim Tarrés, donarà a les peces una nova dimensió musical plena de creativitat.

Si voleu comprar entrades pels espectacles ho podeu fer a través del web del Teatre Cirvianum o bé a taquilla el mateix dia.

 
Arxivat a