20
d'octubre
del
2014
Actualitzat
a les
9:25h
El Fòrum Gastronòmic s’ha traslladat en aquesta edició a Barcelona on celebrarà els seus 15 anys de vida. El certamen ha obert les portes aquest dilluns, 20 d’octubre, al recinte firal, on s’hi estarà fins al proper dijous. La fira està organitzada per l’empresa Pep Palau, von Arend & Associats, amb seu a Manlleu.
El certamen arriba, un com més, com a congrés gastronòmic de referència. Durant aquests dies, la ciutat comtal reunirà reconeguts professionals i les millors empreses del sector a Fira de Barcelona.
El programa d’activitats està format per gairebé un centenar de ponents entre els que destaca la presència barcelonina, catalana així com també una representació de cuiners de la resta de l’Estat espanyol. Hi seran presents, entre d’altres, Nandu Jubany, Carme Ruscalleda, Joan Roca, Jordi Roca, Jordi Crua, Eneko Atxa, Carles Gaig, Hideki Matsuhisa, Albert Ventura i Carlo Cracco.
Osona, a més de Nandu Jubany i de l’empresa organitzadora, hi estarà ben representada, amb una sessió dedicada a Osona Cuina i la presència d’Osona Terra, amb un estand.
El certamen arriba, un com més, com a congrés gastronòmic de referència. Durant aquests dies, la ciutat comtal reunirà reconeguts professionals i les millors empreses del sector a Fira de Barcelona.
El programa d’activitats està format per gairebé un centenar de ponents entre els que destaca la presència barcelonina, catalana així com també una representació de cuiners de la resta de l’Estat espanyol. Hi seran presents, entre d’altres, Nandu Jubany, Carme Ruscalleda, Joan Roca, Jordi Roca, Jordi Crua, Eneko Atxa, Carles Gaig, Hideki Matsuhisa, Albert Ventura i Carlo Cracco.
Osona, a més de Nandu Jubany i de l’empresa organitzadora, hi estarà ben representada, amb una sessió dedicada a Osona Cuina i la presència d’Osona Terra, amb un estand.