Els «mòtards» es tornen a mobilitzar per la independència

Roda de Ter, punt de sortida d'una de les columnes per a la gran concentració al Circuit de Catalunya

Redacció Osona.com
17 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 16:07h

Concentració de mòtards independentistes a la plaça Major de Vic. Foto: Albert Alemany


10.000 motos per la independència al Circuit de Catalunya. Aquest és l'objectiu de la Motorada per la Independència que se celebrarà aquest diumenge 19 d'octubre com una nova demostració de força del moviment sobiranista. L'acció, convocada fa setmanes, coincidirà amb l'acte central de la campanya del 9-N “Ara és l'hora” i, per aquest motiu, els mòtards independentistes faran cap a la plaça Catalunya després de deixar l'autòdrom vallesà.

Des d'Osona s'ha organitzat una columna per baixar a la concentració. Sortiran a les 8:30 h del polígon El Puig Vell de Roda, on ja es farà una V semblant a la que es va fer fa unes setmanes a Vic.

Al circuit de Montmeló, s'ajuntaran les columnes de Girona, Barcelona, Tarragona i Lleida. Tots plegats ompliran la C-17 fins a Montmeló on s'espera el moment àlgid a les 10.30 h amb una foto aèria i els parlaments de Jordi Tarrés, set vegades campió del món de trial; Ivan Tibau, secretari general de l'Esport de la Generalitat; i Carme Forcadell, presidenta de l'ANC.
Arxivat a