Brams, al Correllengua de Roda de Ter

Entre les diferents activitats programades també hi ha una xerrada de Josep M. Reniu

Redacció
16 d'octubre del 2014
Actualitzat a la 13:42h

El Correllengua s'atura a Roda de Ter del 17 al 19 d'octubre i ho fa amb un cartell carregat d'activitats que comptarà amb l'actuació del grup musical Brams.


La xerrada "El procés constituent" donarà el tret de sortida a les activitats organitzades per divendres 17. L'encarregat de la conferència serà el politòleg i membre del Consell Assessor per a la Transició Nacional, Josep M. Reniu.

Els actes es reiniciaran el dia següent amb un espectacle d'animació infantil a la plaça major de Roda, que es faria a la Porxada de Can Planoles en cas de pluja. El vespre de dissabte es quan arribaran els plats forts del cartell: el sopar popular a la carpa i els concerts musicals, a càrrec de High Times i Brams.


El diumenge al matí hi ha prevista una ruta a peu per la localitat que té com a objectiu conèixer els escenaris i la vida del patriota Bac de Roda. L'obra "Mestre Oleguer" serà l'encarregada de posar punt i final al Correllengua i de traslladar els espectadors a la Barcelona del setge de 1714.


El Correllengua és una iniciativa amb 18 anys de recorregut que treballa per difondre l'ús de la llengua i promoure la cultura popular al territori de parla catalana. Ho fa a través d'activitats obertes a tothom a més de 150 municipis. A més, la Coordinadora d'Associacions per la Llengua Catalana (CAL) ajuda a organitzar els actes als diferents municipis oferint-los suport logístic i publicitat.
 

Cartell Correllengua Roda de Ter 2014
 

Arxivat a