Dos detinguts per robar coure a dues empreses de Torelló i Sant Vicenç

Els material estava valorat en 12.000 euros

Redacció Osona.com
16 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 12:39h
Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 8 d’octubre dos homes de 20 i 23 anys, de veïns de Manlleu, com a presumptes autors de dos robatoris de coure a dues empreses de Torelló i Sant Vicenç de Torelló.

A Sant Vicenç de Torelló, els lladres van forçar una porta corredora de la part posterior que donava accés directe a l’interior i van sostreure uns 800 quilos de coure, una bobina de cable d’alumini i una maleta de premsa manual. Tot el material estava valorat en 6.830 euros.

A Torelló van forçar la persiana de l’entrada pe tal d’accedir a l’interior. Un cop dins, van sostreure diversos tipus de tubs de coure, entre altres accessoris de metall, valorats en 5.362,85 euros.

Després de diverses gestions d’investigació, els mossos van esbrinar que els dos robatoris els havien comès els mateixos autors. Finalment, el dimecres de la setmana passada es van localitzar i detenir dos dels presumptes autors dels robatoris amb força.

Un dels detinguts va passar el 9 d’octubre a disposició judicial davant el jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Vic. L’altre va quedar en llibertat després de declarar a comissaria amb l’obligatorietat de presentar-se al jutjat quan sigui requerit.

La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.
 
Arxivat a