La Caixa dóna 5.000 euros al Tupí

Els diners serviran per resoldre alguns dels problemes del dia a dia, assegura la presidenta de l'entitat

Elvira Vilardell
15 d'octubre del 2014
Actualitzat el 20 d'octubre a les 10:40h

Carme Caralt, Imma Puig, Núria Casamitjana, Marià Vilaró i Jordi Brillas. Foto: Adrià Costa



La Fundació de l'Obra social la Caixa ha lliurat aquest dimecres, 15 d'octubre, 5.000 euros a l'associació d'acollida El Tupí. El conveni s'ha signat a les 10 del matí a l'oficina que l'entitat bancària té al carrer Jacint Verdaguer de Vic. A l'acte hi han assistit la presidenta de l'associació, Núria Casamitjana, i el seu marit, Marià Vilaró; la directora d'àrea de l'oficina, Imma Puig, i la directora i sotsdirector de l'oficina de la Caixa de Divina Pastora, Carme Caralt i Jordi Brillas.

Puig ha felicitat els membres d'El Tupí per la seva feina, que s'han mostrat molt agraïts per la donació econòmica. La directora de l'oficina ha explicat que creuen essencial ajudar entitats com aquesta per la tasca d'atenció a les persones que porten a terme.

La presidenta de l'associació ha remarcat que aquests diners els aniran molt bé per "aquells problemes que no sabem com resoldre". Per exemple els 60 litres de llet  que necessiten per setmana i que de vegades els costa poder aconseguir. I és que el menjador comunitari d'El Tupí serveix més de trenta àpats cada dia a les seves instal·lacions de la Rambla Sant Domènec de Vic.

El Tupí va néixer el 2004 -fa poc es va commemorar el decenni de l'associació- i des de llavors que ha intentat donar suport a totes les persones amb pocs recursos que hi han acudit. L'organització, que funciona a base de voluntaris, sol rebre el finançament "amb espècies", tal hi com va explicar la seva presidenta en l'entrevista feta per aquest diari. Tot i així els socis, l'Ajuntament de Vic i alguna empresa també col·laboren puntualment de manera econòmica.  

 
Arxivat a