El Tupí compleix 10 anys donant àpats als més necessitats

L'aniversari del menjador social es va celebrar amb un acte al qual hi van assistir unes dues-centes persones

Redacció Osona.com
13 d'octubre del 2014
Actualitzat el 16 d'octubre a les 18:47h

Imatge de l'acte de commemoració. Foto: Ajuntament de Vic


L'Associació d'acollida menjador social El Tupí de Vic va commemorar el dissabte 11 d'octubre el seu 10è aniversari. Durant l'acte, on hi van assistir unes 200 persones, la presidenta de l'entitat, Núria Casamitjana, i el seu marit, Marià Vilaró, van fer memòria d'aquests 10 anys.

El menjador social El Tupí és un dels recursos que forma part de la Xarxa Alimentària de Vic. És un servei que proporciona àpats elaborats i un entorn socialitzador, de forma temporal, a persones que presenten situacions de necessitat per a la subsistència.
 
El regidor de Benestar i Família de Vic, Xavier Farrés, també va assistir a la trobada i va felicitar l'organització per la tasca humanitària i social que porten a terme. Segons Farrés gràcies a la feina d'associacions com aquesta "els ciutadans de Vic que passen per situacions de precarietat tenen cobertes les necessitats bàsiques". La jornada va acabar amb una arrossada i un cafè-concert amb el grup Vicus.

L'associació d'acollida El Tupí va estrenar farà gairebé un any noves instal·lacions al barri de la Calla, els baixos dels pisos socials al carrer Pallaire Dulcet. El nou local el va cedir gratuïtament l'Ajuntament, que també va donar 150.000 euros per adequar l'espai.
 

Núria Casamitjana i Marià Vilaró, responsables del menjador social, El Tupí de Vic. Foto: Adrià Costa

Arxivat a