Tastet de Gospel triomfa al segon programa d'«Oh Happy Day»

El jurat escull la cançó del cor de Taradell com la millor de la vetllada, d'entre els nou participants

Irene Giménez Vinyet
13 d'octubre del 2014
Actualitzat el 15 d'octubre a les 9:23h
Tastet de Gospel, al segon programa de 'Oh Happy Day'
Tastet de Gospel, al segon programa de 'Oh Happy Day' | TV3

Segon programa íntegre. Actuació de Tastet de Gospel a partir del minut 3.36. Vídeo: TV3

Tastet de Gospel valora la seva actuació Vídeo: TV3

El cor de Taradell Tastet de Gospel estava a la corda fluixa al segon programa de l'"Oh Happy Day", que es va emetre dissabte. Estaven nominats i podien quedar fora del concurs de TV3.

Tastet de Gospel va superar la prova amb escreix i va oferir una actuació espectacular. El jurat va escollir la seva cançó com la millor dels nous cors participants, la qual cosa li dóna inmunitat i continuarà al prorama, al menys, un parell de setmanes més.

Tastet de Gospel va néixer l'any 2007 a iniciativa de l'AMPA de l'escola de música de Taradell. En un principi, el grup es va crear per fer un únic concert però es va decidir donar-li continuïtat.

TV3 va estrenar fa dues setmanes la segona temporada del concurs de corals i grups vocals "Oh Happy Day", presentat per Eduard Farelo, després de l'èxit de la primera edició del programa. En aquesta segona edició, el concurs manté la mateixa mecànica: una setmana es nominen tres corals i la setmana següent se n'elimina una d'aquestes, però amb un nou incentiu, i és que a cada programa el jurat triarà la seva actuació favorita. El cor afortunat aquella nit obtindrà així la immunitat.

El programa compta amb nou formacions noves, a més de Tastet de Gospel: Amarcord, Cantabile, Fusions, In Crescendo, Lutiana, Musix Vox, The New Zombis i Vakombà.

El jurat del programa està format per Pedro Pardo, director de l'Orfeó Lleidatà i la Jove Orquestra de Cerdanyola; Guille le Milkyway, músic, DJ i líder de La Casa Azul, i dues incorporacions, les actrius i cantants Mone i Bàrbara Mestanza, components del trio The Mamzelles.
 

Tots els vídeos de Tastet de Gospel al programa

Arxivat a