Les pluges de bon matí no espanten els visitants de la Festa del Bolet de Seva

Els assistents van poder comprar productes autòctons i participar en concursos i exposicions | Els visitants van poder degustar 1.500 tapes de bolets

Elvira Vilardell
13 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 18:58h
L'exposició, un dels atractius de la Festa del Bolet de Seva
L'exposició, un dels atractius de la Festa del Bolet de Seva | José Manuel Gutiérrez

L'exposició, un dels atractius de la Festa del Bolet de Seva. Foto: José Manuel Gutiérrez


La Festa del Bolet de Seva va arribar diumenge 12 d'octubre a la seva 17a edició, en la que les pluges de primera hora no van tirar enrere els visitants. Enguany uns 8.000 curiosos es van acostar a Seva per assistir a la festa boletaire, que va començar a les 9 del matí i es va allargar fins al vespre.

Els visitants van poder comprar rovellons, rossinyols, trompetes de la mort, llenegues blanques, fredolics i camagrocs, que es venien a preus d'entre 15 i 35 euros. A més, per tres euros també van poder tastar les "tapetes" de bolets de l'Ajuntament. Betty Costa, regidora de la CUP al consistori, calcula que se'n van vendre unes 1.500 en total.

A part de les parades amb productes autòctons, la festa va comptar amb d'altres activitats com exposicions, conferències, concursos i jocs per als més petits. Entre les novetats d'aquest any cal destacar la sortida amb un micòleg, on s'hi van apuntar més de 30 persones.

Alguns dels participants d'enguany van respondre a la proposta de l'Ajuntament de tirar fotos i penjar-les a la xarxes socials. Les etiquetes de les imatges són #festadelbolet14 i #webSeva
 

Recull de galeries de fotos de la Festa del Bolet de Seva