Unió de Pagesos trasllada la seva seu al Sucre de Vic

Multitudinària inauguració de l'oficina

per Redacció Osona.com, 10 d'octubre de 2014 a les 12:26 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 d'octubre de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Josep Rafús, Joan Roca, Marta Pascal, Carles Mencos, Juli Gendrau, Joan Caball i Josep Maria Vila d'Abadal, aquest divendres a la inauguració del nou local d'Unió de Pagesos a Vic. Foto: Adrià Costa


Unió de Pagesos i Agroxarxa, la seva empresa de serveis, han inagurat aquest divendres, 10 d'octubre, la nova seu de la seva oficina a Vic. L'obertura ha tingut lloc a les 10 del matí a l'edifici d'El Sucre.


A l’acte hi han intervingut el coordinador nacional d’Unió de Pagesos, Joan Caball; el delegat del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Juli Gendrau; l’alcalde de Vic, Josep Maria Vila d’Abadal; i Carles Mencos, coordinador territorial de la Catalunya Central d’Unió de Pagesos. També hi eren presents altres autoritats, com la diputada Marta Pascal; el president de la Delegació de la Cambra de Comerç a Osona, Josep Pujadas; el president del Consell Comarcal d'Osona, Joan Roca; i alguns dels màxims representants dels Mossos d'Esquadra, entre d'altres.

Vila d'Abadal ha felicitat el sindicat per la inauguració. L'alcalde de Vic també ha instat els pagesos ha constituir-se com a grup de pressió (lobby) per tal de defensar els seus interessos a Europa.

Per la seva banda, Gendrau ha felicitat els representants d'Unió de Pagesos per l'establiment de la nova seu a Vic i n'ha destacat la ubicació òptima per la proximitat amb els Serveis Territorials del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, la Llotja i la seu de la delegació del Govern a la Catalunya Central a Vic i la facilitat d'accés. A més, ha agraït la implicació mostrada en un "moment emocionant, com a país, perquè hem expressat el que volem ser".
 

Des d'Unió de Pagesos, Joan Caball ha remarcat la "necessitat d'adaptar-se a les noves necessitats de la pagesia" en els temps actuals quan enguany el sindicat d'Unió de Pagesos farà quaranta anys. Ha recordat el seu posicionament a favor del Pacte Nacional del Dret a Decidir.
 
Unió de Pagesos a través de l’empresa Agroxarxa dóna servei a més de tres-cents usuaris a Osona, entre els quals gairebé dos-cents són afiliats del sindicat.

Les noves instal·lacions tenen el propòsit de seguir apropant la pagesia a l'activitat sindical i als serveis integrals per als professionals, a més de ser un punt de trobada pels afiliats d'aquesta organització. Els horaris de la seu del sindicat seran de dilluns a dijous, de 9.00 a 14.00 hores i de 15.30 a 18.30 hores, i divendres, de 9.00 a 14.30 hores.
 

Intervenció de Josep Maria Vila d'Abadal a la inauguració del nou local d'Unió de Pagesos a Vic. Foto: Adrià Costa

 

Participació