Els Mossos detenen un home després fugir d'un control policial a Taradell

El detingut circulava sense haver obtingut mai el permís de conducció | A l’interior del vehicle es van localitzar diverses paperines de cocaïna

Redacció Osona.com
07 d'octubre del 2014
Actualitzat el 11 d'octubre a les 22:44h
Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat dijous, 2 d’octubre, un home de 46 anys i veí de Taradell, com a presumpte autor de dos delictes contra la seguretat viària, un delicte contra l’ordre públic i un delicte contra la salut pública.
 
Els fets van ocórrer pels volts de la 1 de la matinada del mateix dia, durant un control preventiu de seguretat ciutadana que s’havia muntat a la carretera BV-5306, al punt quilomètric 35, al terme municipal de Taradell. Els agents van fer indicacions a un vehicle per tal que s’aturés, però el conductor va fer cas omís i va augmentar la velocitat, fugint del control. Un agent es va haver d’apartar per no ser atropellat.
 
Seguidament, una altra patrulla va fer un seguiment del vehicle, fent-li clares indicacions per tal que s’aturés. Després d’uns sis quilòmetres de fer cas omís a les indicacions, tant sonores com lumíniques, el conductor va aturar el vehicle i va fugir a peu.
 
L’home va saltar per un marge d’uns quatre metres d’alçada per tal de fugir. Els agents, tant de mossos com de la Policia Local de Tona, van començar a fer la recerca localitzant-lo minuts més tard estirat al terra intentant amagar-se de la presència policial. Els agents van detenir l’home per un delicte de resistència i desobediència a agents de l’autoritat i per un delicte de conducció temerària.
 
En saltar pel marge, l’home es va fer diverses ferides lleus, que van ser curades al lloc pels serveis mèdics i posteriorment se’l va traslladar a l’Hospital Universitari de Vic.
 
En l’escorcoll del vehicle, els agents van localitzar diverses paperines, presumptament de cocaïna, distribuïdes amb monosodis per a la seva comercialització, motiu pel qual també se’l va detenir per un delicte contra la salut pública.
 
Posteriorment, quan es van contrastar les dades del detingut a la base de dades del Servei Català del Trànsit, es va tenir coneixement que no havia obtingut mai l’autorització administrativa per conduir vehicles a motor, motiu pel qual també se’l va detenir per un delicte contra la seguretat viària.
 
El detingut, amb nombrosos antecedents per fets similars, va passar el dia 3 d’octubre a  disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Vic.
Arxivat a