La plaça dels Màrtirs de Vic acollirà la nova Fira Disc

L'esdeveniment tindrà lloc el tercer dissabte de cada mes, amb la intenció de dinamitzar la zona

Irene Giménez Vinyet
07 d'octubre del 2014
Actualitzat el 08 d'octubre a les 12:27h
990_1411120327003_Fira_del_Disc_MMVV_foto_Adria_Costa_2014
990_1411120327003_Fira_del_Disc_MMVV_foto_Adria_Costa_2014 | Adrià Costa

Presentació de la Fira del Disc, aquest dimarts. Foto: Adrià Costa


La nova Fira Disc: Mercat de col·leccionisme musical i compra-venda-canvi, que es farà a la plaça dels Màrtirs de Vic es va presentar aquest dilluns. El certamen es farà el tercer dissabte de cada mes, durant tot el dia. L'estrena, el 18 d'ocutbre.

Des de l'Ajuntament de Vic es vol impulsar aquesta plaça i tots els carrers que la rodegen. La idea, segons explica Anna Erra, regidora de Comerç, Turisme i Educació, és “omplir cada dissabte la plaça i buscar fires i mercats específics per dinamitzar aquesta zona”. Erra també creu que s'han de “potenciar iniciatives per donar vida a totes les places de la ciutat, i en aquest cas concret, crear vida i ambient a la plaça dels Màrtirs com a pol d'atracció”. En aquesta emblemàtica plaça de la ciutat de Vic ja hi tenen cabuda diferents esdeveniments amb continuïtat, com per exemple el mercat d'antiguitats.

Pere Trasserra, president de Vic Comerç, manifesta el seu suport a l'esdeveniment i diu que “volem donar facilitats a les noves iniciatives, i la nostra intenció és que la fira quedi arrelada a la plaça dels Màrtirs”.

D'altra banda, Àngel Querol, un dels organitzadors de la Fira Disc, remarca que actualment “hi ha una revifalla dels discos de vinil” i que “a Vic tenim bons clients i esperem un bon funcionament de la Fira Disc”.

D'entrada, la cita tindrà entre quatre i cinc parades i un període de tres mesos de prova per valorar si funciona i el seu impacte a la zona.

Finalment, Alfons Panadès, membre de l'Associació de comerciants del barri, felicita la iniciativa de l'Ajuntament, ja que “sempre ajuda a dinamitzar el barri”.

Fira del Disc del Mercat de Música Viva de Vic, a la plaça Major. Foto: Adrià Costa

Arxivat a