Guanyadors del concurs d'Instagram de la Fira de la Mercè de Calldetenes

Toni Márquez i Josep M. Parramon s'han emportat el premi a la millor imatge i a la més original

Premi a la millor fotografia
Premi a la millor fotografia | Toni Márquez
Redacció Osona.com
06 d'octubre del 2014
Actualitzat el 07 d'octubre a les 7:56h

Premi a la millor fotografia. Foto: Toni Márquez


Toni Márquez i Josep M. Parramon han estat els guanyadors del concurs d'Instagram de la Fira de la Mercè de Calldentenes. Màrquez (@enganxat) ha aconseguit el premi a la millor fotografia, mentre que la imatge més original ha estat per Parramon (@parramon_arimany). El concurs ha comptat amb més de cinquanta fotos etiquetades amb el hashtag #firamercè14i #instaosona.

El jurat estava format pels gestors de l'InstaOsona, que en van fer una primera tria, i els membres de l'organització de la Fira de la Mercè: l'alcalde de Calldetenes, Marc Verdaguer; la tècnica de Comerç, Silvia Capdevila; la tècnica de Comunicació, Mireia Serra, i Laia Bas, de l'empresa Difucor. La decisió del jurat ha fet que Toni Márquez s'emporti un sopar per a dues persones i  Josep M. Parramon un lot de productes de l'Agrupació de Comerciants de Calldetenes.

Aquesta comunitat "instagramer" de la comarca ja compta amb gairebé 1.300 seguidors a Instagram. A més des de desembre centenars d'usuaris han etiquetat més de 14.000 fotos amb el hashtag #instaosona.
 

Premi a la fotografia més original. Foto: Josep M. Parramon