Tastet de Gospel completa la seva primera actuació a «Oh Happy Day»

El cor de Taradell és un dels nous participants de la segona edició del programa de cant coral de TV3

Irene Giménez Vinyet
06 d'octubre del 2014
Actualitzat el 07 d'octubre a les 17:32h
Tastet de Gospel al programa 'Oh Happy Day' de TV3
Tastet de Gospel al programa 'Oh Happy Day' de TV3 | TV3

"Man of Sorrows" backstage. Vídeo: TV3

Ells són Tastet de Gospel. Vídeo: TV3

"Man of Sorrows". Vídeo: TV3

Actuació al càsting d''Oh Happy Day de Tastet de Gospel Vídeo: TV3

TV3 va estrenar dissabte la segona temporada del concurs de corals i grups vocals "Oh Happy Day", presentat per Eduard Farelo, després de l'èxit de la primera edició del programa. En aquesta segona edició, el concurs manté la mateixa mecànica: una setmana es nominen tres corals i la setmana següent se n'elimina una d'aquestes, però amb un nou incentiu, i és que a cada programa el jurat triarà la seva actuació favorita. El cor afortunat aquella nit obtindrà així la immunitat.

Enguany, un dels cors participants és Tastet de Gospel, una coral procedent d'Osona, concretament de Taradell, que va néixer l'any 2007 a iniciativa de l'AMPA de l'escola de música del municipi. En un principi, el grup es va crear per fer un únic concert però es va decidir donar-li continuïtat.

El cor va completar dissabte la seva primera actuació però el jurat va decidir que eren els nominats del la jornada. En el pròxim programa se sabrà si Tastet de Gospel continua al concurs.

El programa compta amb nou formacions noves, a més de Tastet de Gospel: Amarcord, Cantabile, Fusions, In Crescendo, Lutiana, Musix Vox, The New Zombis i Vakombà.

El jurat del programa està format per Pedro Pardo, director de l'Orfeó Lleidatà i la Jove Orquestra de Cerdanyola; Guille le Milkyway, músic, DJ i líder de La Casa Azul, i dues incorporacions, les actrius i cantants Mone i Bàrbara Mestanza, components del trio The Mamzelles.

"Oh Happy Day" ocuparà una temporada més el plató 1 de Televisió de Catalunya, reforçant l'espectacularitat amb llum i escenografia renovades i amb piano inclòs. També està previst que abans de Nadal s'editi un CD amb els millors moments musicals de la temporada. El CD de la primera edició del programa va superar les 25.000 còpies venudes i va ser disc d'or.
Arxivat a