La Festa del Tren de Santa Eugènia de Berga augmenta visitants

La fira de modelisme ferroviari es complementa amb propostes lúdiques diverses

Festa del Tren de Santa Eugènia de Berga.
Festa del Tren de Santa Eugènia de Berga. | Josep Maria Montaner
Redacció Osona.com
06 d'octubre del 2014
Actualitzat el 08 d'octubre a les 21:11h

Festa del Tren de Santa Eugènia de Berga. Foto: Josep Maria Montaner

 
Santa Eugènia de Berga va celebrar aquest dissabte, 4 de octubre, una nova edició de la Festa del Tren. Les maquetes de trens i un mercat de modelisme ferroviari van ocupar els carrers que envoltaven el museu “El màgic món del tren”, la gran maqueta de tren de Josep Arumí, veí del municipi.

El certamen va comptar amb un increment de públic, en relació a l'any anterior, segons fonts municipals. A última hora, van caure quatre gotes que van espantar els darrers visitants.

La Festa del Tren és una fira diferent, on els visitants i amants del tren poden gaudir de visites especials al museu, desplaçar-se pel poble amb un trenet turístic, o fer una visita guiada a l’església romànica de Santa Eugènia de Berga, entre d’altres propostes. Complementaven la fira un mercat d’ocasions i un altre de productes gastronòmics i artesans de la comarca Osona, música d’ambient i bona cuina.

La festa es va fer a l’aire lliure, a la mateixa entrada del poble, des de les deu del matí i fins a les set de la tarda.
 

Recull de fotos de la Festa del Tren de Santa Eugènia de Berga


Festa del Tren de Santa Eugènia de Berga. Foto: Josep Maria Montaner