Marta Moreta encapçalarà la candidatura del PSC de Manlleu amb aires de renovació

El programa socialista se centrarà principalment en tres pilars: l'educació, l'ocupació i la seguretat

Elvira Vilardell
01 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 10:15h

Marta Moreta ha confirmat a Osona.com que es presentarà com a alcaldessa per Manlleu a les eleccions municipals de 2015, després que divendres 27 ho anunciés en un acte amb la delegació de l'Ajuntament d'Alcaudete (Jaén). Moreta és actualment la secretària de política municipal del PSC de Manlleu i treballa, a més, en l'administració dels ajuntaments de Sant Hipòlit i les Masies de Voltregà.


Segons ha explicat a Osona.com el PSC d'Osona vol renovar-se i obrir les portes a gent nova que aporti idees fresques al partit. Moreta assegura que "estem molt il·lusionats" i que els socialistes de Manlleu encaren les properes municipals amb moltes ganes."Creiem que podem fer un bon paper”, afegeix Moreta.


Pel que fa al programa electoral, el PSC manlleuenc treballa sobre el projecte actual i vol posar el focus d'atenció en tres eixos: educació, ocupació i seguretat i convivència. La socialista opina que en algunes zones i barris de Manlleu hi ha una manca de seguretat i que s'hauria de reforçar la vigilància en aquests espais perquè els vilatans se sentissin més tranquils. D'altra banda, un dels temes que també preocupa a Moreta és l'atur juvenil, que pensa que s'hauria d'intentar reduir potenciant nous llocs de treball per als joves.


La candidata a alcaldessa ha explicat a aquest diari el seu descontentament amb l'actual situació política que s'està vivint a l'Ajuntament de Manlleu, després que tres regidors del PSC abandonessin el partit l'octubre de 2012, però continuessin en el seu càrrec com a no adscrits. Moreta creu que Fina Sala, Josep Colomer i Rafa Cuenca, els tres regidors que van renunciar al grup socialista, haurien de plegar i deixar pas a membres que formin part de la llista del PSC. Segons la candidata aquesta situació fa que la gent que va votar als socialistes no tingui "la representació que li pertoca".

 

 

Arxivat a