La pluja de l'últim dia aigualeix la Festa del Porc i la Cervesa de Manlleu

Gran afluència de visitants el divendres i el dissabte, i poca el diumenge, on també es van haver de suspendre alguns actes | El certamen d'enguany s'ha celebrat a la plaça Fra Bernadí

Redacció Osona.com
29 de setembre del 2014
Actualitzat a les 23:44h
La plaça Fra Bernadí, plena de gom a gom
La plaça Fra Bernadí, plena de gom a gom | Joan Parera

Festa del Porc i la Cervesa de Manlleu. Foto: Joan Parera


Manlleu ha celebrat un any més i durant aquest cap de setmana la Festa del Porc i la Cervesa de Manlleu, amb un regust agredolç. El divendres i el dissabte l'afluència de visitants va ser molt elevada. El  diumenge, però, a causa de la pluja, hi va haver menys gent i es van haver de suspendre alguns dels actes.

El certamen, que continua apostant per la qualitat gastronòmica, s'ha consolidat com a un de les més importants en aquest camp en l'àmbit català. En aquesta ocasió, la cervesa artesana ha estat la gran protagonista. 

Aquest 2014, totes les activitats han tingut lloc a la plaça Fra Bernadí de Manlleu i hi ha hagut una oferta molt variada, des de tallers per als més petits fins a activitats lúdiques per a les famílies i visitants.

La festa d'aquest any va comptar amb 53 expositors entre els quals hi havia restauració i cansaladers, cervesers artesans i parades d'embotits i productes alimentaris. Una de les novetats de la cita gastronòmica va ser les zones de descans.

A més, s'ha mantingut l'Aula del Gust, un espai on es podien fer tastets, i també l'Espai del Porc, amb l'elaboració d'embotits i la matança del porc com a grans atractius.

Un dels actes més esperats de la fira va ser la llegida del Manifest del porc, que va encetar la festa, el divendres a la tarda. Enguany la lectura va anar a càrrec del fotògraf Xavier Vilaregut i el gastrònom Pep Palau.

Una de les novetats d'aquesta edició ha estat el 1r concurs de cervesa casolana, organitzat per la revista Cuina i amb la col·laboració d'Osona Cuina. A més, els grups Germà Aire, Combos i N'GAI N'GAI van ser els encarregats d'amenitzar la festa amb ritmes folk i pop-rock dels 80.
 

Recull de galeries de fotos de la Festa del Porc i la Cervesa de Manlleu

Arxivat a