Les noves propostes de la Fira de la Mercè de Calldetenes, un èxit de participació

El certamen, que s'ha celebrat aquest dissabte, ha comptat amb tres espais dedicats a la gastronomia, artesania i activitats infantils

Redacció Osona.com
29 de setembre del 2014
Actualitzat a les 15:19h
Concurs de melmelades de la fira de la Mercè.
Concurs de melmelades de la fira de la Mercè. | Mireia serra

Concurs de melmelades de la fira de la Mercè. Foto: Mireia Serra


La Fira de la Mercè, dedicada al comerç i a la gastronomia local, s'ha celebrat aquest dissabte 27 de setembre a Calldetenes, després que dimarts passat l'Associació de Comerciants i Serveis de Calldetenes en fessin la presentació.

La bona valoració de l'any passat ha portat l'organització a mantenir el format en aquesta tercera edició, amb tres espais diferenciats que oferien propostes gastronòmiques, artesanals i infantils, que s'han situat a la plaça Onze de Setembre, plaça Vella i avinguda Pau Casals respectivament. A més, també s'han organitzat noves propostes com la primera intervenció d'Urban Knitting, que ha comptat amb més de 200 participants, o el I Concurs de Melmelades, que ha premiat a Josep Maria Serra per la seva confitura de pastanaga i taronja.

El certamen va sorgir l'any 2012 amb l'objectiu que les botigues i comerciants de Calldetenes participessin en l'esperit de la festa major. La fira es va renovar completament en l'edició passada definint un nou format amb diferents espais temàtics.
 

Recull de galeries defotos de la festa major de Calldetenes

Programa d’actes i més informació