Els gegants clouen una lluïda festa major de Roda de Ter

El pregó d'enguany ha anat a càrrec de la secció local de l'ANC

Redacció Osona.com
24 de setembre del 2014
Actualitzat a les 9:25h
La cercavila de gegants, aquest dimarts
La cercavila de gegants, aquest dimarts | Adrià Costa

Cercavila de gegants de la festa major de Roda de Ter. Foto: Adrià Costa


Roda de Ter va cloure aquest dimarts, 23 de setembre, els actes de la festa major. Entre les propostes d'aquesta darrera jornada, destaca la cercavila de gegants.

El programa d'actes es va encetar el passat divendres, amb el pregó de festa major, a càrrec de l'ANC de Roda, a dos quarts de deu del vespre a la plaça major. A continuació, es va fer el correfoc que, en aquesta ocasió, va anar a càrrec dels Cabrons i Bruixes de Centelles.

La festa d'enguany comptava amb activitats per a tots els gustos i edats, des de la trobada de cotxes clàssics de dissabte, passant pel campionat d'escacs infantil, la ruta literària Miquel Martí i Pol fins a la festa de l'escuma. No hi va faltar tampoc el ball de gala i festa major, aquest any, amb l'Orquestra Maravella, el dissabte dia 20 a partir de les deu del vespre. Sense oblidar la jornada històrica castellera que es va viure el diumenge.

Moltes més activitats han omplert els cinc dies de festa del municipi, que va culminar aquest dimarts amb l'ofici i la missa solemne al matí, les sardanes amb la cobla La Genisenca i el comiat de festa major amb l'espectacle de llum i trons a càrrec de Toni Gaja, a més de la cercavila de gegants.
 

Recull de galeries de fotos de la festa major de Roda de Ter

Programa d'actes de la festa major de Roda de Ter 2014, al detall (PDF)

Arxivat a