25
de setembre
del
2014
Actualitzat
el
27
de setembre
a les
21:31h
Imma Munñoz, Josep Sucarrats, Àlex Garrido, Josep Maria Anglada i Betlem Parés a la presentació de la Festa del Porc i la Cervesa de Manlleu. Foto: Adrià Costa
Un any més arriba la Festa del Porc i la Cervesa de Manlleu, que en la passada edició va reunir més de 20.000 visitants. Enguany, la cita tindrà lloc aquest cap de setmana, del divendres al diumenge, del 26 al 28 de setembre. El certamen continua apostant per la qualitat gastronòmica.
La fira s'ha consolidat com a una de les més importants en aquest camp en l'àmbit català, i en aquesta ocasió, la cervesa artesana en serà la gran protagonista.
Aquest 2014, totes les activitats tindran lloc a la plaça Fra Bernadí de Manlleu i hi haurà una oferta molt variada, des de tallers per als més petits de la casa fins a activitats lúdiques per a les famílies i visitants.
La festa d'aquest any comptarà amb cinquanta-tres expositors entre els quals hi ha restauració i cansaladers, cervesers artesans i parades d'embotits i productes alimentaris. Una de les novetats de la cita gastronòmica serà les zones de descans.
A més, es manté l'Aula del Gust, un espai on poden fer-se tastets, i també l'Espai del Porc amb l'elaboració d'embotits i la matança del porc com a protagonistes.
Un dels actes més esperats de la fira és la llegida del Manifest del porc, l'encarregat d'encetar la festa, el divendres a la tarda. Enguany la lectura anirà a càrrec del fotògraf Xavier Vilaregut i el gastrònom Pep Palau.
Una de les novetats d'aquesta edició serà el 1r concurs de cervesa casolana, organitzat per la revista Cuina i amb la col·laboració d'Osona Cuina. A més, els grups Germà Aire, Combos i N'GAI N'GAI seran els encarregats d'amenitzar la festa amb ritmes folk i pop-rock dels 80.
Recull de galeries de fotos de la Festa del Porc i la Cervesa de Manlleu