Marlango, amb un aiguabarreig d'estils, triomfa al MMVV

El conjunt de pop espanyol va fer un concert experimental, navegant entre el pop, el blues, el jazz i a estones, el rock

Marlango, amb Leonor Watling al capdavant, a la sala Ramon Montanyà de L'Atlàntida
Marlango, amb Leonor Watling al capdavant, a la sala Ramon Montanyà de L'Atlàntida | Jose Gutiérrez
Roger Font
22 de setembre del 2014
Actualitzat a les 18:34h
El grup de pop espanyol liderat per l'exactriu Leonor Watling i Alejandro Pelayo, Marlango, va aterrar a la Sala Ramon Montanyà de L'Atlàntida dissabte a les 21 hores del vespre dins la programació oficial del Mercat de Música Viva de Vic. Watling, acompanyada de Pelayo al piano i amb bateria, baix i guitarra, va oferir un concert plural, que va navegar entre el pop, el blues, el rock i el jazz.

Durant una hora d'espectacle, el conjunt va desgranar cançons dels seus cinc discos d'estudi. El darrer -que serà el sisè i portarà per títol 'El porvenir' i veurà la llum el proper 14 d'octubre- van tocar-ne els singles 'Dinero' i 'Puede', gravat amb Bunbury i moment més àlgid del concert.

Amb una posada en escena en la que tot el protagonisme recau sobre Watling, el grup va fer un repertori experimental que va casar força amb uns seguidors fidels i efusius que gairebé omplien la sala gran de L'Atlàntida. 
 

Leonor Watling en un moment del concert de Marlango a L'Atlàntida Foto: Jose Gutiérrez