Vic i Manresa intercanvien cultura i turisme

Lleida, Girona i Olot també participen en el programa

Irene Giménez Vinyet
22 de setembre del 2014
Actualitzat a les 16:43h
Sílvia Gratacós i Anna Erra, a l'Oficina de Turisme de Vic
Sílvia Gratacós i Anna Erra, a l'Oficina de Turisme de Vic | A. Alemany

Anna Erra i Sílvia Gratacós, divendres a l'Oficina de Turisme de Vic Foto: Albert Alemany
 

Anna Erra, primera tinent d'alcalde i regidora de Turisme, Comerç i Educació de l'Ajuntament de Vic, juntament amb Sílvia Gratacós, regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme de Manresa, van presentar divendres l'intercanvi cultural realitzat entre les dues ciutats.

La trobada, que va tenir lloc a l'Oficina de Turisme de Vic on hi ha la mostra “Manresa, Tresors per descobrir”, és el resultat de l'acord realitzat entre diferents ciutats de l'Eix Transversal. Aquest intercanvi, que prèviament ja s'havia fet amb Girona i Lleida, ara es durà a terme amb Manresa i la ciutat d'Olot.

Aprofitant el Mercat de Música Viva a Vic, Anna Erra va refleccionar sobre l'intrecanvi, i el defineix com a “una oportunitat perquè la gent conegui Manresa i l'interior de Catalunya, on hi han ciutats molt riques culturalment”. La regidora també va recordar que “Vic es representarà a Manresa a l'octube, els dies de la Fira Mediterrània”.

D'altra banda, Sílvia Gratacós va voler concretar què Manresa apareix a la mostra que trobem l'Oficina de Turisme de Vic aquest dies i què s'ofereix des de l'Oficina de Turisme de la capital del Bages: “Aquí hem reproduit la perla modernista de Manresa, el Quiosc de l'Arpa. Des de l'oficina de Turisme es promociona el turisme religiós i s'ofereix conèixer la Manresa Medieval”.
Arxivat a