Els carrers de Vic s'omplen de música, ritme i festa

La ciutat va comptar dissabte amb un ambient de luxe

Irene Giménez Vinyet
21 de setembre del 2014
Actualitzat el 22 de setembre a les 7:35h
Els músics van omplir de gent els carrers
Els músics van omplir de gent els carrers | Jose M Gutiérrez
Enguany, el Mercat de Música Viva ha comptat amb una bona afluència de públic, en general, a tots els actes que s’han celebrat al llarg dels quatre dies. Des del programa oficial del MMVV, passant per la programació OFF i el Festival Hoteler, sens dubte tot plegat un èxit, descobrim els concerts a peu de carrer, on trobem músics a totes hores i a qualsevol lloc de la ciutat.

Aquests concerts, programats al llarg de divendres, dissabte i diumenge, amenitzen la cita musical i omplen d’ambient els carrers de la capital d’Osona. De diferents gèneres, estils i per a públics molt variats, a la ciutat de Vic ressonen les melodies dels artistes i bandes que omplen cada racó de música i festivitat al llarg dels dies.

Ahir dissabte, el dia més esperat del Mercat de Música per a petits i grans, es respirava un ambient fresc als carrers de la ciutat. Amb un paisatge ple de músics, uns oferien disbauxa, altres cançons de tota la vida i alguns la tranquil·litat enmig de tant xivarri. Sigui com sigui, els carrers estaven plens des de primera hora de la tarda i, mentre uns prenien una cervesa i els altres menjaven alguna cosa, la música feia ballar Vic.

Entre la gran oferta musical, des de rumba fins a punk, es trobaven músics i grups coneguts a la comarca com Boys Damm, The Demencials, Les Tietes Queques o Ramons Tribut.
 

Un dels concerts al carrer, dissabte a la tarda Foto: Jose M Gutiérrez


A mesura que avançava la tarda i augmentava l'ambient, arribava l’hora de sopar. La majoria va optar per un entrepà, i començaven a notar-se les presses que durant tota la tarda havien desaparegut. El motiu era el concert de Manel, el plat fort i més esperat d’aquesta 26a edició del Mercat de Música Viva. Els barcelonins, que van omplir de punta a punta la plaça Major de Vic, van gaudir d’un públic lliurat que havia estat escalfant motors al llarg de la jornada.

Joan Colomo va posar el punt final de dissabte al centre de la ciutat, i els que encara aguantaven es dirigien al Sucre per gaudir de Bongo Botrako. Amb tot això, doncs, un any més el MMVV ha aconseguit engalanar Vic amb les melodies més diverses i entusiastes, i d'aquesta manera, acomiadar l'estiu amb molt ritme.
 

Programa oficial del Mercat de Música Viva 2014 (PDF)

Recull de Galeries de fotos del Mercat de Música Viva de Vic

Aneu al web Mercat de la Música Viva de Vic

 

 

Vista de la Plaça Major de Vic durant el concert de Manel. Foto: Albert Alemany.

 

Arxivat a