17 hippies fan retronar les carpes del MMVV

Concert curt però intens

17 hippies, ahir a Vic
17 hippies, ahir a Vic | J.M. Gutiérrez
Txevi Rovira
19 de setembre del 2014
Actualitzat a les 14:10h
17 hippies, aquest dijous a la carpa de l'Atlàntida Foto: José M. Gutiérrez

Els qui vam fer parada tècnica per sopar després de la bacanal de sons de Roger Mas i Benjamin Taubkin, que va inaugurar el Mercat de Música Viva de Vic (MMVV), vam poder saber que el concert de The Mamzelles va ser un bon espectacle. I després sí que vam assistir al concert de 17 hippies a la Carpa Vermella, unes carpes ben plenes de gent, i més comptant que tot just estàvem a dijous i els noctàmbuls reservaven forces per a la resta del Mercat.

17 hippies, que eren 12 a l’escenari, van muntar una autèntica festa, i riu-te del festival d’Eurovisió. Aquests posem... europeus, armats amb mil i un instruments, i amb una mena de Bernd Schuster i una mena de Pilar Cabot a l’acordió, transmetien un gran positivisme, com l’entranyable poetessa de Tavèrnoles.

Un concert també curtet, però intens i amb la gent ballant al ritme del folk-rock de tradició europea que sabia mostrar diferents textures en el seu ja onzè disc, “Biester”, que demostra la seva gran experiència després de més de 15 anys recorrent els escenaris i treballant la seva música.

Als hippies no els calia dur grenyes llargues ni portar floretes. Això sí, un grenyut amb un accent de guiri espaterrant se la va jugar perillosament dedicant una cançó únicament a les dones. Pau, amor i festa, ha començat el Mercat!
 

Programa oficial del Mercat de Música Viva 2014 (PDF)

Recull de Galeries de fotos del Mercat de Música Viva de Vic

Aneu al web Mercat de la Música Viva de Vic
 

17 hippies, aquest dijous a la carpa de l'Atlàntida Foto: José M. Gutiérrez
Arxivat a