El Festival Hoteler obre el foc del MMVV més alternatiu

Avui és el torn del Sugar (il·legal) Fest i l'Escenari Muralla

Els Flipping Powers al Festival Hoteler
Els Flipping Powers al Festival Hoteler | Albert Alemany
Roger Font
19 de setembre del 2014
Actualitzat a la 13:00h
Els Flipping Powers anit al Festival Hoteler. Foto: Albert Alemany

El Festival Hoteler va obrir ahir a la tarda el foc dels festivals alternatius del Mercat de Música Viva de Vic. El pop electrònic de la vigatana Carla va encetar a les quatre de la tarda vuit hores de concerts amb deu grups, que va cloure l'screamo dels Hurricäde . Un públic nombrós però a mig gas, de menys a més i amb anades i vingudes, va acabar omplint el traster de l'Hotel Can Pampona.

A Carla la van seguir Puta, Sot , Flipping Colours o Anchord, una de les descobertes de la nit. La sorpresa va venir de la mà dels barcelonins Nueva Vulcano . La banda, que va retornar als escenaris l'any passat després d'uns anys d'inactivitat i que no sortia al cartell, van retornar a l'adolescència molts dels assistents. Cançons que ja s'han convertit en himnes amb temes del nou disc que estan preparant.

A ells els van seguir Col·lapse , Power Burkas i els ja citats Hurricäde. Així doncs, l'Hoteler va arrencar amb la mateixa filosofia de sempre: grups de tota mena i trenta minuts per conjunt.

Al mateix Festival Hoteler avui és el torn del protagonista de l'edició de l'any passat, Dofí Malalt , que obrirà una vetllada que començarà a les 16.45 hores i que s'allargarà fins a quarts de tres de la matinada amb l'electrònica de Continent Exotèric . Entremig, però, hi tocaran grups de renom en el panorama alternatiu català com Univers , Da Souza , L'Hereu Escampa , Aliment o Una Bèstia Incontrolable , que acaben de tornar de fer una gira pels Estats Units.

Sugar (il·legal) Fest i Escenari Muralla arrenquen aquest vespre

Si ahir només hi havia una proposta avui la cosa es diversificarà. El Sugar (il·legal) Fest engega la burra aquesta nit celebrant la seva quinzena edició. Veils , Síctor Valdaña and The Check This Outs , el retorn de El mal ja està fet o Bullit , a més dels osonencs FP , seran els encarregats de portar la batuta d'aquesta nit al peu de la xemeneia del sucre.

L'altre dels festivals que comença avui és l' Escenari Muralla . Els torellonencs Els Flipats obriran la nit a la plaça Gerbert d'Orlhac, davant de Correus. A ells, els seguiran Six in Town, Te Mare HxC , H.I.T.S, The Wax , els veterans Monos de Chocolate i Txatarra .

D'aquesta manera és com avui engeguen totes les propostes alternatives per aquesta edició del Mercat de Música Viva de Vic. Música per a tots els gustos i estils de tota mena per tal de trobar allò que el programa oficial no inclou.
 

Programació oficial del Mercat de Música Viva 2014 (PDF)

Recull de galeries de fotos del Mercat de la Música Viva de Vic

Aneu al web Mercat de la Música Viva de Vic
 

L'ambient del traster de l'Hotel Can Pamplona ahir al vespre. Foto: Albert Alemany
Arxivat a