Vuit partits osonencs demanen suport a les entitats per garantir la celebració de la consulta

CDC, UDC, ERC, CUP, RCat, IDO, ICV i PC signen un document unitari pel dret a decidir

Redacció Osona.com
18 de setembre del 2014
Actualitzat a les 12:33h
Vuit formacions polítiques osonenques, en consonància amb el Compromís de Vic signat l’any passat, han emès un comunicat on defensen el dret a decidir del poble català i proposen a les entitats de la comarca que promoguin grups o comitès de voluntaris per impulsar la consulta del 9 de novembre. A tots elles se’ls facilitarà suport material, logístic i humà.

L’anomenat Compromís d’Osona està format per CDC, UDC, ERC, CUP, RCat, IDO, ICV i PC. L’acord està obert a altres formacions polítiques que s’hi vulguin adherir.

------------------------
NOTA DE PREMSA


Els partits i organitzacions polítiques de la comarca d’Osona sotasignades, en defensa del dret  a decidir del poble català, fem públic que, enfront de la situació que viu el poble català, i constatant els atacs constants contra el nostre dret a decidir com a poble sobirà, hem acordat :

1.- Proposar, a les entitats de la societat civil de la comarca favorables al dret a decidir, de promoure la creació de grups o comitès locals de caràcter unitari, formats per persones voluntàries disposades a promoure i garantir la celebració de la consulta anunciada per al proper dia 9 de novembre.

2.- Facilitar-los tot el suport material, logístic i humà al nostre abast, i que resulti necessari per al funcionament dels referits grups locals.

3.- Obrir el present acord a l’adhesió de la resta de partits o de formacions polítiques que desitgin adherir-s’hi, sota l’objectiu compartit de defensar el dret democràtic del poble català a decidir lliurement el nostre futur.

Osona, a 18 de setembre de 2014

COMPROMÍS D’OSONA

Convergència democràtica de Catalunya (CDC), Candidatura d’Unitat Popular (CUP), Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Independents d’Osona (IDO), Iniciativa per Catalunya-Verds (IC-V), Procés Constituent (PC), Reagrupament (RCAT) i Unió Democràtica de Catalunya (UDC)