Vic Comerç ofereix quatre nous cursos per als comerciants

Internet i preus, alguns dels temes que es tractaran

Redacció Osona.com
17 de setembre del 2014
Actualitzat a les 17:34h
Imatge d'una classe dels cursos de Vic Comerç Foto: Vic Comerç

Vic Comerç ha presentat la segona tirada de formació gratuïta i exclusiva per a comerciants, que es realitzarà de setembre a novembre i tindrà quatre cursos. Amb aquestes propostes, l’entitat tancarà l’any amb nou cursos gratuïts realitzats. En els cinc primers hi van assistir un total de 200 persones, 40 comerciants per curs de mitjana

El catàleg formatiu d'aquest semestre és el següent:

1) Curs de venda on-line (30 h), del 22 de setembre al 27 d'octubre. En un món cada vegada més digitalitzat la presència d’Internet s’ha tornat un fet imprescindible. Aquest curs mostrarà als comerciants les possibilitats d’Internet com a canal de venda i com a marc per establir relacions comercials. Ponent: Carme Jarque.

2) Què fem amb els preus (2 h), 29 de setembre. En la situació econòmica actual i davant la davallada de les vendes, moltes empreses comercials estan reaccionant anunciant grans descomptes i promocions. Aquesta píndola formativa tractarà l’impacte sobre el compte de resultats d’aquesta política de preus i reflexionarà sobre la seva conveniència. Ponent: Xavier Badia (Escodi).

3) Factors clau d'èxit pel llençament d'un nou concepte de botiga (2 h), 3 de novembre. En un entorn com l’actual, amb una gran saturació de l’oferta comercial, el comerç ha d’innovar i reinventar-se.  Els factors clau de l’èxit passen per conèixer els nous paradigmes del s.XXI. Ponent: Maria Callís  (Escodi).

4) Neuromarketing aplicat al retail (2 h),10 de novembre. Què motiva una persona a comprar? Què passa per la seva ment en el procés de decisió de compra? Quina part és emocional i quina és racional? Podem influir-hi?  Tot això és el que s’explicarà en aquesta píndola. Com entendre el comportament i els estímuls que porten a un client a comprar. Ponent: Francesc Ortega (AB2).
 

Més informació i inscripcions



 
Arxivat a