El nou Ateneu Popular La Buixarda obrirà dissabte les portes a Vic

Els bastoners de Sant Hilari, un dinar popular i concerts, algunes de les activitats previstes

Irene Giménez Vinyet
17 de setembre del 2014
Actualitzat a les 17:12h
Com ja va anunciar aquest diari, l'Ateneu Popular La Buixarda de Vic obrirà les portes aquest dissabte 20 de setembre. La Buixarda es troba al que va ser el local Casal Independentista Manel Viusà, que va interrompre la seva activitat ara fara un any, i neix de la iniciativa d'algunes persones per recuperar l'antic espai.

La Buixarda pretén ser un punt de trobada per avançar cap a l'alliberament nacional dels Països Catalans i la transformació social. Parlem d'un espai autogestionat per poder construir, des de la base, iniciatives i alternatives de mobilització i lluita popular.

A partir de les dotze del migdia de dissabte hi haurà parlaments de diferents membres de La Buixarda, del Casal Popular Boira Baixa de Manlleu, de l'antic Casal Independentista Manel Viusà i del Centre Social Autogestionat de Can Vies de Sants.

A dos quarts de dues actuaran els bastoners de Sant Hilari Sacalm i, a continuació, hi haurà el dinar popular. Havent dinat, es faran dos concerts acústics amb el cantautor Jordi Montañez i el grup Kòdul.

A més, el dimecres 24 de setembre, a partir de les vuit del vespre, se celebrarà la segona assemblea oberta per continuar donant forma al projecte polític de l'ateneu, com ja va passar el passat 4 de setembre en la primera reunió, on van participar-hi unes quaranta persones i entitats de la comarca.

Els interessats poden visitar La Buixarda Ateneu Popular de dijous a diumenge al vespre, ja que el local estarà obert per proporcionar més informació.
 

El Casal Manel Viusà de Vic tanca després de 14 anys

Arxivat a