Fotos guanyadores del concurs d'Instagram de la festa major de Manlleu

Concurs per a Fes-te Jove i per a la Festa del Serpent de Manlleu

Pep Alonso (@pepalonsosanchez) ha  guanyat el premi a la millor foto en la categoria de la de la Festa del Serpent.
Pep Alonso (@pepalonsosanchez) ha guanyat el premi a la millor foto en la categoria de la de la Festa del Serpent.
Redacció Osona.com
17 de setembre del 2014
Actualitzat a les 9:49h
Eva Alarcia (@evatrial), de Manlleu, s’ha imposat en el concurs de la Fes-te Jove.

Els dos concursos d’Instagram que InstaOsona va impulsar durant la Fes-te Jove i la Festa del Serpent de Manlleu, juntament amb els seus organitzadors, ja tenen guanyadors. Eva Alarcia (@evatrial), de Manlleu, s’ha imposat en el concurs de la Fes-te Jove, mentre que Pep Alonso (@pepalonsosanchez) ha guanyat en la categoria de millor foto del concurs de la Festa del Serpent i Ester Delgado (@cucumberches), de Roda Ter, en la de foto més original.

La deliberació s’ha fet després de repassar les 245 fotos presentades per a la Fes-te Jove i les gairebé 150 de la Festa del Serpent amb les etiquetes #festejove14, #festaserpent14 i #instaosona. De la foto d’Alarcia, el jurat  n’ha valorat les bones sensacions que transmet sobre la festa, així com la  qualitat i la creativitat de la imatge. Pel que fa a la foto d’Alonso, el jurat ha subratllat el moviment i la disbauxa que transmet, amb el serpent com a protagonista. I de Delgado, n’ha destacat la creativitat a l’hora de captar un  moment concret de la festa.

El jurat estava format pels gestors d’InstaOsona i els organitzadors de la Fes-te Jove per una banda i els de la Festa del Serpent per l’altra. Ara, els guanyadors de les dues millors fotos s’emporten un sopar per a dues persones al Manlleuet i la guanyadora de la foto més original del Serpent, un lot de productes d’aquesta festa.

InstaOsona està molt satisfeta de la participació, amb gairebé 400 fotos entre els dos concursos des de la festa major de Manlleu. Ara, InstaOsona té obert el seu onzè concurs. Es farà del 10 al 12 de setembre i premiarà la millor foto de la Marxa dels Vigatans.

Pep Alonso (@pepalonsosanchez) ha guanyat el premi a la millor foto en la categoria de la Festa del Serpent.

Ester Delgado (@cucumberches), de Roda de Ter, premi a la foto més original del concurs de la Festa del Serpent..
Arxivat a