Neix a Sant Miquel de Balenyà la cursa de BTT Portes del Montseny

Els organtizadors són el club La muntanyeta BTT

Redacció Osona.com
12 de setembre del 2014
Part del grup organitzador 'La muntanyeta BTT'. Foto: Núria Codina

La muntanyeta BTT, club ciclista de Sant Miquel de Balenyà, organitza aquest diumenge, 14 de setembre, la primera edició de la BTT Portes del Montseny. S'han preparat dos recorreguts (podeu consultar els desnivells al web), un de 19 km i un de 48 km. La sortida és farà a les 08:30 a la plaça de l'Església de Sant Miquel de Balenyà, després del briefing que serà de 08:15 a 08:30. Les inscripcions també es poden fer a través del web.

De totes les activitats, pedalades, curses, sortides que han organitzat des de la seva creació a l'inici d'aquest 2014, la BTT Portes del Montseny, com comenta el president de La muntanyeta BTT, Marc Segalés, "és el gran esdeveniment, que aquest club novell ha preparat amb molta il·lusió i al mateix temps amb molta dedicació i professionalitat, perquè tots els que s'hi apuntin acabin amb un record molt positiu". I afegiex: "Volem que creixi i tingui continuïtat per fer-la cada any".
 
Hi haurà avituallaments i esmorzar per a tots els participants. I un sorteig final amb molts productes gentilesa dels establiments col·laboradors. L'acte estarà amenitzat pel locutor i comunicador, Ernest Codina.