Osona es trasllada a la Via Catalana

Redacció Osona.com
11 de setembre del 2014
Sortida de Balenyà
Sortida de Balenyà | Ramon Roig
Sortida des de Balenyà, davant de l'Ajuntament. Foto: Ramon Roig  Autocars a la Canal de Tona. Foto: Ester Clot

Osona torna a viure una multitudinària mobilització aquesta Diada, amb unes 10.000 persones que s'estan traslladant a la Via Catalana de Barcelona. Les seccions locals de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) així com Òmnium Cultural, les dues entitats que han organitzat la demostració de força sobiranista, han omplert un total de 150 autocars amb 8.500 persones, que han començat a sortir el migdia. De moment, només hi ha problemes a Vic , on s'han presentat menys busos dels que s'havien contractat. Els trens i la C-17 també estan molt atapeïts .

A  les ANC de la comarca se'ls hi ha assignat els trams 65, 66 i 67 , que se situen tots als volts de la plaça Tetuan. El tram 65, a Plaça Tetuan, és per als participants de Vic. El tram 66, entre Nàpols i Roger de Flor, està destinat a les poblacions del Lluçanès i Osona Nord. Finalment, el tram 67, entre Sicília i Nàpols, és per les poblacions del sud de la comarca. Els tres trams ja estan gairebé plens.

La mobilització de l'Onze de Setembre consisteix en una immensa V entre les places d'Ildefons Cerdà i Pius XII fins a les Glòries seguint els eixos de la Diagonal i la Gran Via . Al llarg d'aquests onze quilòmetres els participants dibuixaran amb les seves samarretes grogues i vermelles una gran senyera de banda a banda de les avingudes.

Participa en el seguiment de la V: envieu-nos i vídeos

La V ja es desplega a Nació Digital a través d'un seguiment minut a minut amb totes les informacions de tots els actes que es fan a Catalunya i arreu del món. Per aquest motiu, podeu enviar el material a [email protected] o 648 030 795 (whatsapp).
 
Tant el correu com el número de telèfon el podeu reenviar i agregar a grups de whatsapp, o a qualsevol persona i assemblea territorial que vulgui col·laborar en aquest seguiment.
 
Demanem que s’informi de la localització de la informació, fotos i vídeos que s’enviïn. Les imatges que envieu apareixeran al mosaic que ha preparat Nació Digital per a la V humana del pròxim Onze de Setembre.

Podeu seguir el minut a minut de NacióDigital a l'especial: la V de la Diada - Via Catalana 2014.
  Autocars a l'esplanada del Sucre de Vic. Foto: Joan Parera

Sortida de Santa Eugènia de Berga
Arxivat a