Les noves cares del PP a Osona

El partit engreixa la maquinària electoral amb la renovació de la junta comarcal | Miquel Vilalta, reelegit president per tercera vegada consecutiva

Irene Giménez Vinyet
12 de setembre del 2014
La nova junta comarcal del PP, amb Alberto Villagrasa
La nova junta comarcal del PP, amb Alberto Villagrasa | Adrià Costa
Antoni Sánchez, Jesús Cañas, Miquel Vilalta, Alberto Villagrasa, Emma Salarich, Francisco Ribas, José Manuel López, Sebastià Povedano i Francisco Torralba. Foto: Adrià Costa

El partit popular va presentar dimecres la nova junta comarcal d'Osona, escollida per votació assembleària i encarada a les eleccions municipals. Miquel Vilalta va ser reelegit president del partit a la comarca per tercera vegada consecutiva i amb un suport unànime dels afiliats.

Els representants comarcals, que van voler donar una imatge d'unitat a la comarca, són els següents: Miquel Vilalta, com a president comarcal; Emma Salarich, com a representant local del partit a Vic i secretaria comarcal; Jesús Cañas, com a nou vicesecretari d'organització i representant del partit a Prats de Lluçanès. Els vocals de la nova junta són Francisco Ribas, de Tona; Sebastià Povedano, de Roda de Ter; Xavi Serraima de Tavertet; i Antoni Sánchez, de Manlleu.
 
A la roda de premsa hi estava present Alberto Villagrasa, president provincial del Partit Popular de Catalunya, qui va insistir en el fet que “cal incrementar la implantació territorial per tal de recuperar la representació municipal, començant per Vic i Manlleu”. També va afegir que ja s'està treballant per aconseguir-ho i que “ara cal recuperar la confiança d’aquells ciutadans i de tots els que ens recolzen a les eleccions generals però no a les municipals”, on en aquestes últimes el PP va obtenir a Vic un 10,46% de vots i a Manlleu 13,25%.
 
També va parlar Miquel Vilalta, president comarcal, qui es va mostrar "molt satisfet" amb l'elecció. Ja feia temps que Vilalta volia deixar d'estar al capdavant del partit però per unanimitat ha estat escollit altre cop president comarcal del PP a Osona: “He dit públicament que volia deixar la primera línia del partit però els companys han apostat perquè estigués aquí amb ells, tinc el seu suport i intentaré millorar tot el treball fet fins ara”, deia Vilalta. També va afirmar que continuarà treballant per “incrementar la presència del partit als municipis d’Osona i donar a conèixer les nostres propostes a tots els ciutadans de la comarca, amb l’objectiu posat a les pròximes eleccions municipals del 2015”.

Queden vuit mesos per a les eleccions municipals i el PP té candidats a sis poblacions d'Osona, entre les quals hi ha Manlleu, Torelló i Vic. Vilalta també va recordar que a la comarca “hi ha un moviment fort de suport al partit, i en alguns municipis, es poden arribar a aconseguir fins a dos regidors”.
 
Finalment, Alberto Villagrasa va afegir que “la resta de partits no ha ajudat al fet que treballéssim amb tranquil·litat, per aquest motiu, entenem la postura de Miquel Vilalta de voler deixar els càrrecs”. També es va mostrar agraït per “la feina feta a Osona” i va donar suport a tots els membres de la nova junta comarcal.

Reunió de l'executiva osonenca del PP, aquest dimecres a Vic. Foto: Adrià Costa
Arxivat a