Digital Hits FM emetrà a la zona de Vic

L'empresa obté dues noves llicències

per Irene Giménez Vinyet, 12 de setembre de 2014 a les 20:13 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de setembre de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Digital Hits FM, un projecte impulsat per joves empresaris del sector audiovisual per emprendre un nou format de ràdio en català, musical, informativa i d'entreteniment vertebrada arreu del territori ha obtingut dues noves llicències de ràdio: a Vic, al 95.7 FM, i a Tremp al 95.8 FM. Aquestes se sumen a les freqüències que ja funcionen a la Catalunya Nord, al Vallés-Barcelona, Vilanova i la Geltrú, Tarragona, Girona i Terrassa-Àrea Metropolitana de Barcelona.
 
En la sessió del 3 de setembre del ple del Consell Audiovisual de Catalunya (CAC) es va aprovar un acord el qual adjudica, mitjançant el sistema de concurs públic, l'explotació comercial de 22 llicències de ràdio en freqüència modulada (FM). En el cas de Digital Hits se l'hi han adjudicat les llicències de Vic i Tremp.

Amb aquestes dues noves llicències, l'empresa cobrirà el 85% del territori català amb cinc milions d'oients potencials, a través dels diversos canals d'emissió que disposa tant a la FM com a la TV-TDT Ràdio, a més de l'emissió per Internet a www.digitalhitsfm.cat i a les aplicacions per a telèfons mòbils.

 

Participació