Un miler de motards faran una V a la plaça de Vic per la Diada

L'Associació Motards Independentistes organitza una sortida cap a la Via Catalana

Redacció Osona.com
10 de setembre del 2014
Un centenar de motards han sortit aquest matí de la plaça Major de Vic.
Un centenar de motards han sortit aquest matí de la plaça Major de Vic. | Josep M. Costa
Un centenar de motards sortint de la plaça Major de Vic l'Onze de Setembre de 2013. Foto: Josep M. Costa

En motiu de la Diada Nacional de Catalunya, l' Associació de Motards Independentistes organitza la cinquena manifestació en moto de l'Onze de Setembre, “Gas cap a la Via Catalana 2014”. L'enitat no s'identifica amb cap partit polític, el seu objectiu és fer sortides reivindicatives amb l'afany de sumar nous independentistes.

Enguany, Motards independentistes té previst arribar al miler de participants. Per aquest motiu, membres de l'associació es concentraran, com cada any, a la plaça Major de Vic a les vuit del matí. A continuació, a les deu, formaran una V, i llegiran dos manifestos, un d'ells de la mà del president de l'Associació Súmate, Eduardo Reyes. A la sortida també hi assistirà l’alcalde de Vic i president de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), Josep Maria Vila d’Abadal.

Després d'això, es dirigiran cap a Barcelona, via el Bruc, on volen arribar a la una del migdia. Motards Independentistes estaran situats al tram 65.

A la concentració de Vic hi arribaran columnes provinents d'arreu del país, d'indrets com Girona, Vilafranca del Penedès, Manresa, Artés, Barcelona, Lleida, el Vallès, Reus i Mataró.

Horaris del recorregut i de les diferents columnes


Arxivat a