El Barri Bon Amic de Roda celebra les festes

Una batalla de globus d'aigua, ponis i una arrossada popular, actes destacats

Festes del barri Bon Amic de Roda de Ter.
Festes del barri Bon Amic de Roda de Ter. | M. Àngels Roviró
Redacció Osona.com
09 de setembre del 2014
Festes del barri Bon Amic de Roda de Ter. Foto: M. Àngels Roviró

Les festes del barri Bon Amic de Roda de Ter van concloure el passat diumenge 7 de setembre. Durant tot el cap de setmana es va poder gaudir d’activitats per petits i grans.
 
Els actes van començar el divendrse, 5 de setembre, amb la caminada nocturna. El campionat de tennis taula es va celebrar dissabte i, seguidament, es van fer escacs i el concurs de dibuix i maquillatge. A dos quarts de cinc de la tarda els més petits van poder gaudir de l’animació infantil i la festa de l’escuma, i a les vuit del vespre es va fer un sopar a la fresca. Seguidament, els veïns van poder jugar al bingo i a dos quarts d’onze va començar el monòleg. A les dotze, l’orquestra The Choffers va amenitzar la nit amb un concert.
 
El diumenge va començar amb una despertada general a càrrec de Batukada i va anar seguida d'una xocolatada amb coca. A les dotze es va fer la 25a gran batalla de globus d’aigua i a dos quarts de tres va començar l’arrossada popular. A la tarda hi va haver altre cop activitats pels més menuts amb inflables, ponis i maquillatge. Les festes del barri Bon Amic les va tancar l’espectacle de fi de festa sorpresa.
 

Recull de galeries de fotos de les festes del barri Bon Amic de Roda de Ter

Arxivat a