Vic commemora la Diada amb l'ofrena floral a Bac de Roda

Els actes institucionals inclouen la conferència de Joan Turró "Osona: el seu talent i el seu futur"

Iris Estrada
09 de setembre del 2014
Els actes commemoratius institucionals de la Diada a Vic se celebraran un any més el dia 10 de setembre. Com cada any, les institucions, partits polítics i entitats de la ciutat faran una ofrena floral a la placa commemorativa de Francesc Macià “Bac de Roda”. L’acte tindrà lloc a dos quarts de vuit del vespre. La comitiva anirà encapçalada per l’alcalde de Vic, Josep Maria Vila d’Abadal, sortirà de la Casa de la Ciutat i anirà fins a la rambla Davallades, on es faran diferents balls populars.
 
El director general de la Fundació Universitària Balmes, Universitat de Vic- Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC), Joan Turró, farà una conferència a la Sala de la Columna. La xerrada començarà a les vuit de la tarda i es titularà “Osona: el seu talent i el seu futur”.

La vigíla de la Diada la ciutat també rebrà la multitudinària Marxa dels Vigatans, que aquest any comptarà amb 22 columnes de més de 25 municipis.

L'Esquerra Independentista d'Osona, aquest mateix dia, recuperarà la manifestació al centre de Vic, que enguany es farà amb torxes.
 

Díptic dels actes commemoratius de la Diada a Vic (PDF)

Arxivat a