L'equip de Laia Sanz, vencedor de les 24 hores d'automobilisme de Barcelona

La pilot resident a Seva i Francesc Gutiérrez es van convertir en la primera parella que supera una carrera de 24 hores a Espanya

Captura de Pantalla Laia Sanz
Captura de Pantalla Laia Sanz
Iris Estrada
08 de setembre del 2014

EL KH-7 Monlau va aconseguir convertir-se ahir diumenge en el primer equip format només per dos pilots que supera una carrera de 24 hores a Espanya, disputada al Circuit de Catalunya. Laia Sanz, resident a Seva, i Francesc Guriérrez van obtenir la victòria de la seva categoria (A3T) i una 12a posició absoluta a les 24 hores de Barcelona d’automobilisme. El cotxe utilitzat va ser un Seat Leon Cup Racer.
 
La carrera que van aconseguir va ser molt regular. En total es van rellevar 13 vegades, sis de Sanz i set de Gutiérrez. Durant les parts disputades al matí, l’equip es va veure exposat a altes temperatures que dins del vehicle van arribar als 60 graus. A més, a causa d'un problema amb el camelback, els dos pilots van haver de circular sense poder beure aigua durant una estona.
 
El cotxe només va haver de patir una reparació arran d'un incident amb un altre participant. En el vídeo, Laia Sanz comenta “El primer relleu ha estat el més difícil i el més dur per culpa de la calor i el problema amb l’aigua. A més, també ha estat dur psicològicament perquè he baixat del cotxe deshidratada i m’espantava que tots els relleus poguessin ser iguals i que no aconseguís acabar la prova. Però al següent relleu va baixar molt la temperatura, vaig poder beure i al final va anar molt bé”.