La festa major de Santa Eugènia de Berga, passada per aigua

El temps va obligar a suspendre la batalla musical del dissabte | La gimcana guarra i el tallagespa Motorshow, actes destacats del cap de setmana

Una de les curses del tallagespes
Una de les curses del tallagespes | Adrià Costa
Irene Giménez Vinyet
07 de setembre del 2014
Sisena edició del Tallagespa Motorshow de Santa Eugènia de Berga. Foto: Adrià Costa

La festa major de Santa Eugènia de Berga, que va començar dimecres 3 de setembre amb el dibuix de l'osonenc Toni Ortiz, organitzat per l'ANC de Santa Eugènia de Berga, ha continuat aquest cap de setmana, encara que la pluja ha obligat a suspendre alguns actes.
 
El divendres 5 de setembre, havia d'arrencar el Carnestoltes pels carrers del municipi i també la cercavila de catalanets acompanyada per una batucada, però tot plegat, va ser traslladat al pavelló a causa de l'aiguat. A més, la batalla musical que havien de fer les dues comitives a la plaça del municipi es va suspendre.
 
La festa va seguir dissabte amb una de les activitats més esperades: el Tallagespa Motorshow, que va comptar amb una gran participació i amb un públic molt entregat. 
 
El mateix dissabte va tenir lloc el sopar popular, el ball del confeti amb l'orquestra Moonlight, i entrada la nit, a la zona esportiva i al pavelló, van sonar els concerts amb punk, rock, patxanga i mestissatge.
 
El diumenge no hi va faltar la cercavila de gegants i grallers de Santa Eugènia ni tampoc les sardanes a càrrec de la Cobla Ciutat de Manresa.
 
A més, en el marc de la festa major, l'Ajuntament de Santa Eugènia va voler homenatjar Lluís Comas, campió del món infantil d'escacs l'any 1984, ara fa trenta anys.
 
Avui dilluns destaca el ball amb José Sáez i la representació de l'obra teatral Confidències, dirigida per Josep Roma.
 
La festa major de Santa Eugènia s'allargarà fins al diumenge 27 de setembre i despunten les activitats relacionades amb la Diada, com la Marxa dels Vigatans, el dia 10, o l'estelada de globus organitzada per l'ANC el mateix dijous 11.
 




Gimcana guarra de la festa major de Santa Eugènia de Berga. Foto: Adrià Costa