Vídeo: perill màxim d'accidents a la C-17 pels vehicles aturats per les pedregades

Sota un pont d'Orís, resguardats de la pedra, fins a quatre vehicles parats de costat han arribat a tallar la circulació

Vídeo túnel
Vídeo túnel
Redacció
06 de setembre del 2014


La pedregada d'aquesta tarda al nord d'Osona ha creat situacions de gran risc d'accidents a la carretera C-17, quan alguns conductors han decidit aturar-se de qualsevol manera dins dels túnels o sota dels ponts per protegir-se de la fenomenal tempesta.

Al túnel de Sant Quirze de Besora, pels volts de les sis de la tarda, hi havia vehicles aturats en direcció sud en els dos carrils, mentre els qui volien continuar avançant tot i la gran tempesta havien de fer la ziga-zaga, mirant de no atropellar les persones que n'havien baixat.

Un altre punt de màxima perillositat, causada també per la imprudència de conductors acovardits o delerosos de protegir els seus turismes, s'ha produït durant una bona estona als ponts de la zona d'Orís. Fins a quatre fileres de vehicles, posats de costat, ignorant els carrils marcats a terra, han volgut aprofitar els pocs metres de protecció que els oferien els ponts per resguardar-s'hi a sota. Mentrestant, els vehicles que baixaven pel carril esquerre es trobaven amb la ruta bloquejada, enmig d'un visibilitat quasi nul·la, entre l'aigua i la pedra de dimensions com un ou de gallina. Afortunadament, per ara no es té notícia de cap accident greu.