Tona estrena una obra de teatre pel Tricentenari

"La roda i el foc. 1714-2014" ha estat escrita per Amadeu Lleopart

Iris Estrada
05 de setembre del 2014
La Comissió per la commemoració del Tricentenari a Tona organitza diverses activitats per la celebració de la Diada Nacional de Catalunya.

Entre els actes que se celebraran cal destacar l’obra de teatre “La roda i el foc. 1714-2014”, escrita per Amadeu Lleopart amb motiu del Tricentenari a Tona. L’obra està dirigida per Ester Riera i interpretada pel grup teatral Tona ’78 Talia i altres col·laboradors. S’estrenarà al parc de les Feixetes aquest dissabte, 6 de setembre, a les nou del vespre i es farà una altra representació el dia següent a la mateixa hora. “La roda i el foc” és una obra que es divideix en quatre actes i cadascun representa un període temporal diferent, tot i que manté els mateixos personatges al llarg de l’obra. 

Pel que fa a la Diada, cal destacar la pujada de l'estelada gegant al castell, el lliurament del Compromís Ciutadà per la consulta i l'anada a Barcelona per la Via Catalana.

Un altre dels esdeveniments serà el concert de la Diada que es farà al parc de les Feixetes el dia 14 de setembre a les sis de la tarda i que anirà a càrrec de les corals de Tona. La programació de tots els actes organitzats en commemocració a la Diada es pot consultar a través del web de l'Ajuntament de Tona
 

Programació dels actes de la Diada a Tona (PDF)

Arxivat a