Xavier Pons, campió català de Minimotard

El pilot de l'Escuderia Osona s'assegura el títol a manca d'una prova

03 de setembre del 2014
Xavier Pons, al circuit d'Alcarràs.
Xavier Pons, al circuit d'Alcarràs. | FCM
Xavier Pons, al circuit d'Alcarràs. Foto: FCM

Xavier Pons ha aconseguit el campionat català de Minimotard Sèries del Trofeu Català de Minivelocitat de motociclisme, en guanyar les dues mànegues de la prova disputada la circuit d’Alcarràs, el passat dissabte, 30 d’agost.

Amb aquest resultat, el pilot de l’Escuderia Osona s’ha assegurat matemàticament el títol, a manca d’una prova, que es disputarà el proper 28 de setembre al Circuit d’Osona . Pons acumula aquest any un total de vuit mànigues guanyades de les 12 que s’han disputat fins ara. El pilot de Matadepera té 18 anys i ha anat acumulant molta experiència en les especialitats de la Minivelocitat.

En Minimotard Open, Manel Bigorda, pilot d’Anserall (Alt Urgell), també es va assegurar el títol en vèncer a Alcarràs. Un altre pilot de l’Escuderia Osona, Gerard Andreu, es va assegurar el subcampionat d’aquesta categoria, en marcar dos tercers llocs al circuit lleidatà.