L'ArtdePas s'acomiada dels carrers de Vic

Aquesta tercera edició deixa més de trenta actuacions gratuïtes que han omplert la ciutat de dansa, teatre, música i espectacles infantils

Irene Giménez Vinyet
04 de setembre del 2014
El pati de l'Hospital de la Santa Creu, el jardí del Temple Romà i el rec de les Adoberies, són els espais escollits per la clausura de la tercera edició del cicle de representacions al carrer de l'ArtdePas d'enguany. La proposta deixa aquest any més de trenta actuacions gratuïtes que han omplert la ciutat de dansa, teatre, música i espectacles infantils.
 
El tret de sortida a un cap de setmana ple d'actes el donarà Phoèmia, punt de trobada de 
músics de diferents procedències, i de diversos estils, fonemes, instruments, textos i llengües, on es faran improvisacions de tot tipus. Tot plegat serà el divendres 5 a dos quarts d'onze de la nit, a l'Hospital de la Santa Creu.
 
El dissabte 6 de setembre a partir de les set de la tarda, el jardí del Temple Romà acollirà Namina, una cantautora de Moià que proposa un repertori esquitxat de poesia recitada i també musical que consta, en la seva gran majoria, de cançons pròpies en català, portuguès i anglès.
 
El punt final a la tercera edició del cicle d'actuacions de l'ArtdePas serà diumenge, a les set de la tarda, al rec de les Adoberies. Els encarregats de la cloenda seran el duet osonenc XY que, a través de la veu i el violoncel, presenten una proposta emergent i trencadora apte per a tots els públics. Beatles, Jorge Drexler, Serrat, Djavan, i també algun tema propi, són interpretats per aquest duet a ritme de jazz, pop i bossa nova.
Arxivat a