Manel completa el cartell del Mercat de Música Viva de Vic

El certamen oferirà una seixantena de concerts

J.P.
01 de setembre del 2014
Actualitzat el 16 de setembre a les 18:56h
Manel s'afegeix al cartell del MMVV. Foto: Eudald Rota
 
El grup Manel completa el cartell de concerts de la 26a edició del Mercat de Música Viva de Vic (MMVV), que tindrà lloc del 18 al 21 de setembre amb la seva actuació a la plaça Major de Vic el dissabte 20 de setembre a les 21:45 h, en una vetllada en què també hi actuaran Joana Serrat (20:30h) i Joan Colomo (23:30). La incorporació dels barcelonins tanca la programació d’enguany del Mercat, que inclou 59 concerts de grups catalans, estatals i internacionals.
 
A més, l'actuació del grup format per Guillem Gisbert, Martí Maymó, Roger Padilla i Arnau Vallvé serà l'última de la gira de presentació del seu últim àlbum "Atletes, baixin de l’escenari", que ha sigut el disc d’or més fulgurant de la història del pop cantat en català.
 
A més, la organització del MMVV ha comunicat que el trio barceloní Cheetah Brava substituirà el grup argentí d’electro folk, cúmbia i rap Sonido Guay Ñeñe. Cheetah Brava presentarà el seu disc de pop electrònic tropical “Tremor Forto” el divendres 19 de setembre a la Carpa Vermella (01:30 h).
 
Arxivat a